Help for English

I'm / you're / my / your (záložka)

STARTER Vydáno dne 16.05.2010

Jste naprostí začátečníci a stále se vám pletou slovíčka I, you, he, she, my your, his, her atd.? Vytiskněte si záložku do učebnice, kterou budete mít při studiu stále u sebe.



I'm / you're / my / your (záložka)

Dnes nabízíme jednoduchou pomůcku naprostým začátečníkům. Často se jim totiž pletou základní zájmena, ať už jde o osobní zájmena I, you, he, she, nebo přivlastňovací zájmena my, your, his, her atd. Také pak tvary slovesa ‘to be’.

My jim dnes přinášíme jednoduchou barevnou záložku, na které tato slovíčka budou mít stále na očích. V prvních týdnech či měsících studia ji určitě ocení. Pak už ji samozřejmě nebudou potřebovat. Záložku mohou určitě také použít učitelé pro své nové studenty, kteří s angličtinou právě začínají.

Po kliknutí na náhled se vám otevře soubor PDF, který si vytiskněte (doporučuji barevně). Pak si záložku vystřihnete, přeložíte a slepíte. Pro zpevnění můžete doprostřed vložit papírovou čtvrtku. Také není špatné nechat si ji zalaminovat.



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

PRE-INTERMEDIATE

Czenglish Alert 26

Jaké nejčastější chyby dělají Češi v angličtině? Nebuďte jedni z nich! Pozor na nesprávné používání osobního zájmena v případě, že se bavíte o dvojici.

ELEMENTARY

Přivlastňovací zájmena

Víte, že se anglická přivlastňovací zájmena dělí na dvě skupiny? Už jste někdy kromě “your” viděli i “yours”? Jak na ně, si řekneme v dnešním článku.

STARTER

Shopping: Can I help you?

Základní fráze, které použijete při nakupování.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno I'm / you're / my / your (záložka) 9 22651 Od MrPatrik poslední příspěvek
před 6 lety