Help for English

Ohlédnutí za rokem 2013

ALL LEVELS Vydáno dne 01.01.2014

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…



Ohlédnutí za rokem 2013

Nechce se mi tomu ani věřit, ale právě píšu již celkem osmé ‘ohlédnutí za rokem’. Již po osmé se pokusím udělat shrnutí toho, co se na našich stránkách událo, a poděkovat těm, kteří se o to zasloužili.

Rok 2013 byl pro nás zcela zásadní. Spustili jsme totiž pro naše uživatele novou a dlouho připravovanou službu – aplikaci English Me. Myslíme, že byla přijata velmi dobře. Lidé si ji předplácí, používají, obnovují předplatné, doporučují známým… To nás moc těší a motivuje k další práci na aplikaci samotné i na Help for English. Bez Help for English by totiž asi nebylo English Me a naopak bez English Me by asi nebylo Help for English. Děkuji tímto všem našim zákazníkům, kteří nás skrze English Me finančně podpořili.

V průběhu roku jsme neustále pracovali na nových možnostech, funkcích a vylepšeních English Me a některé z nich se projevily i na Help for English. Je mezi nimi např. americký přepis výslovnosti u slovíček (dokonce je možné nastavit si preferenci britské/americké angličtiny). Zásadně se letos rozrostla naše slovníková databáze, která obsahuje již více než 18 tisíc hesel. Ve spolupráci s nakladatelstvím Bridge jsme pro Vás pořídili nové nahrávky výslovnosti v britské angličtině zhruba k 16 000 slovíčkům.

Jinak samozřejmě přibývaly i články, testy, cvičení a další výukové materiály. Za celý rok jich byla více než stovka. Kromě mě se o ně zasloužil opět v největší míře Roman Svozílek. Svými znalostmi přispěli i další autoři, jako Lucie Skrčená a Franta Barták či Pavel Jelínek.

Návštěvnost v letošním roce byla víceméně stejná jako v roce předešlém. S výjimkou prázdninových měsíců jsme zaznamenali cca půl milionu návštěv měsíčně, denně to bylo v pracovní dny mezi 20 a 25 tisíci lidí. Za celý rok k nám alespoň jednou zavítaly cca 2 miliony uživatelů z České (90%) i Slovenské (10%) republiky. Celkem si uživatelé otevřeli 35 milionů našich stránek.

Jen tak pro zajímavost, za dobu existence Help for English (od roku 2005) k nám přišlo více než 9 milionů unikátních návštěvníků! To je úžasná představa a všem za tuto přízeň moc děkujeme.

Help for English je také na Facebooku a po celý rok průběžně přibývali noví fanoušci. V tento moment jich máme již přes 6200.

Co dalšího se u nás v posledním roce událo? Mimo jiné také toto:

  • ukončili jsme provoz internetového obchodu tv-shows.cz
  • uzavřeli jsme partnerství s nakladatelstvím Bridge Publishing House a časopisy Bridge a Gate
  • setkali jsme se s mnoha našimi fanoušky na Englishbooks Day v Berouně
  • podpořili jsme několik projektů, jako např. soutěž Best Teacher of English, soutěž pro studenty s City & Guilds, soutěž pro žáky základních a středních škol Basiclingua, festival English Day na Anglickém gymnáziu v Pardubicích a další.

Děkujeme všem našim partnerům a sponzorům. Na předních místech je již tradičně internetové knihkupectví Englishbooks.cz a nově také nakladatelství Bridge. Děkujeme také nakladatelství Lingea za hodnotné ceny do naší soutěže a agentuře ESL jazykové pobyty.

Rád bych poděkoval také všem, kdo se aktivně zapojují do diskusí na našem fóru a pomáhají nám odpovídat na všelijaké dotazy našich uživatelů. Před časem jsem to byl já, kdo musel každý den diskuse procházet a odpovídat na dotazy. Dnes je již fórum víceméně soběstačné a funguje velmi dobře i beze mě.

Rok 2014

V roce 2014 plánujeme pilně pracovat jak na English Me, tak na Help for English. Máme v plánu nové zajímavé funkce a hlavně desítky článků, testů, cvičení apod. Help for English bude samozřejmě nadále pro všechny ZDARMA. Vy, naši uživatelé, jste pro nás jasnou prioritou a budeme dělat vše pro to, abyste se k nám rádi vraceli a používali naše produkty.

Rádi bychom Vám popřáli do nového roku vše nejlepší v osobním, pracovním i studijním životě. Ať se Vám splní vše, po čem toužíte a ať pokročíte alespoň o jednu úroveň při učení angličtiny.

Nezapomeňte, že Help for English je (a bude) tu pro Vás 24/7!

Marek Vít & Petr Hudík



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2014

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2015

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2012

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Ohlédnutí za rokem 2013 8 7950 Od chair poslední příspěvek
před 10 lety