Help for English

Slovíčko dne e-mailem každý den

ALL LEVELS Vydáno dne 11.10.2022

Slovíčko dne si nyní předplatitelé naší online angličtiny mohou nechat zasílat každý den e-mailem.



Slovíčko dne e-mailem každý den

Článek Slovíčko dne si na Help for English můžete zobrazit každý den zdarma. Každý den se tak můžete naučit nějaký nový výraz, a to nejen formou slovíčka s překladem. Ke každému slovíčku máme k lepšímu zapamatování fotografii, přepis výslovnosti, množství příkladových vět a hlavně detailní vysvětlení významu, použití, častých chyb, odvozených slov apod. Věříme, že pravidelné čtení těchto článků značně obohatí nejen vaši slovní zásobu, ale i celkové porozumění tomu, jak se anglická slovíčka používají a jaké jsou mezi nimi souvislosti.

Často nám píšete, že je škoda, že je každé slovo k dispozici jen jeden den a pak je nenávratně pryč. Nemusí tomu ale tak být. Slovíčka dne si totiž Help for English “půjčuje” z našich druhých stránek, z online aplikace English Me. Tam jsou všechna slovíčka dne k dispozici neomezeně, lze v nich i několik let zpětně listovat, lze si je dokonce i vyhledat – jsou napojena na náš slovník. V English Me navíc mají méně pokročilí uživatelé k dispozici svoji vlastní řadu Word of the Day BASIC.

Novinka – Zasílání e-mailem

Pro naše předplatitele jsme nyní spustili službu, díky které nemusí každý den stránky kontrolovat, aby si slovíčko dne přečetli. Nyní si mohou v Nastavení zapnout zasílání Slovíček dne e-mailem. Celý článek (včetně fotky, přepisu výslovnosti, příkladových vět i všech vysvětlení) jim každý den ráno hezky “zabalíme” a pošleme e-mailem.

Slovíčko dne v e-mailu

Už v 7 hodin ráno tak na vás bude čekat vaše denní dávka angličtiny. Nemusíte dělat nic jiného, jen si otevřít náš mail. Třeba to bude slovo, které dobře znáte, pak ho možná po letmém prohlédnutí smažete. Může se ale jednat o zcela nové slovíčko nebo výraz, kterým si nejste tolik jistí. Potom si ho můžete ve schránce nechat, označit vlaječkou a občas si ho znovu projít.

Vyzkoušejte English Me zdarma

Všechny výhody English Me, včetně zasílání slovíček dne e-mailem, si můžete vyzkoušet zdarma. Při registraci do aplikace na www.englishme.cz získáte týden testování zdarma. Pokud jste již testovací období v minulost využili a bylo to před více než rokem, vstupte do aplikace pod svým e-mailem a heslem. Aplikace vám sama aktivuje další týden zdarma.

Vyzkoušet na 7 dní zdarma

Více informací o aplikaci



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Slovíčko dne v English Me!

V naší výukové aplikaci English Me nyní každý den vychází Slovíčko dne!
STARTER

Den

Části dne a další slovíčka spojená se dny.

INTERMEDIATE

Words of the Day (Apr 2022)

Test zaměřený na 10 slov, která se v průběhu dubna 2022 objevila v rámci ‘Slovíček dne’ na našich stránkách.

Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno "Slovíčko dne" na webu Help for English 1 3272 Od AdrianaXXX poslední příspěvek
před 7 lety