Help for English

Novinka: 'Pokračovat můžete zde'

ALL LEVELS Vydáno dne 04.12.2017

Přepracovali jsme na našem webu systém doporučených článků.



Novinka: ‘Pokračovat můžete zde’

Možná jste si v poslední době všimli různých drobných změn ve vzhledu stránek Help for English. Jednalo se např. o úpravu levého menu, změnu barevných proužků označujících úroveň apod. Další méně i více zásadní úpravy se budou objevovat i dále.

Co bychom Vám ale chtěli dnes představit, je nová či spíše vylepšená funkce doporučování dalších materiálů po přečtení článku. Doposud jste měli na konci článku k dispozici “Články ze stejné rubriky”, kde se objevovaly ne vždy relevantní odkazy. Tuto funkci jsme nyní zcela změnili a systém by Vám vždy měl doporučit tři další články či testy, cvičení apod., které se týkají právě přečteného článku.

Najdete je pod nadpisem ‘Pokračovat můžete zde’. Každý doporučený článek je označen úrovní, pro kterou je určen, a obsahuje i popisek.

Další drobnější změnou je, že jsme přidali do hlavičky článku informaci o úrovni, pro kterou je určen. Tento údaj byl doposud dostupný pouze na výpisu článků. Pokud si ale uživatel článek otevřel např. z vyhledávače nebo z doporučených článků apod., informace o úrovni k dispozici nebyla.

Věříme, že nové funkce Vám usnadní procházení našeho webu a zkvalitní čas, který u nás denně trávíte.



Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Článek jako domácí úkol v English Me

Novinka pro učitele, kteří používají aplikaci English Me se svými žáky a studenty.

ALL LEVELS

Novinka na Help for English!

Informace o novém prvku našeho webu, který velice usnadní ‘hledání ve slovníčku’. Stačí dvakrát kliknout na neznámé slovíčko v článku, a ihned se objeví žluté okénko s překladem a výkladem tohoto slova. A nyní zobrazené okénko bude obsahovat i fonetický přepis výslovnosti a často i možnost přehrání výslovnosti!

ALL LEVELS

Zkoušení slovíček online

Informace o nové verzi zkoušení slovíček online.
Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář