Help for English

Zkušenosti s TELL ME MORE

 

prosím prosím máte někdo zkušenosti s angličtinou Tell me More pro začátečníky???? je to nakladatelství Leda, stojí to 1590,– a je to cd do počítače, chtěla jsem zjistit jestli to stojí zato to koupit ale vypadá to dobře. Děkuji moc za odpověd Romana

A zkoušela jsi alespoň to demo co je na netu volně ke stažení? Pokud ne, tak to radši udělej :) Já osobně zkoušel několik takový programů a jediný způsob výuky co se mi líbil byl v programu Domácí učitel angličtiny od nakladatelství EDDICA. Ale pokud tě zaujme styl výuky toho dema, tak nevidím důvod si ho nekoupit, takhle na netu se o tom programu píše docela hezky.

Ahojky jo právě zkoušela, zdá se mě to dobré ale ono to je vždycky vybrané to nejlepší, ale ještě jestli mě to poleze do hlavy :oops:
právě to vypadá dobře, tak moc děkuji a prosím tě kde se o tom mluví nemůžu nikde nic najít papapa

No četl jsem o tom hlavně v shopech kde ten program prodávají, ale je jasné, že tam chválí všechno…

Jedna recenze je třeba tu http://www.tell.cz/…-2005-07.php a druhá třeba tu http://www.tell.cz/…-kazdeho.php, tak si je pročti, ale jestli je nepsal třeba sám autor programu fakt nevím ;)

Pokud tyhle dvě stačit nebudou, zkus zadat do googlu třeba toto: „tell me more“ recenze

děkuji moooooooooooc 8-) 8-)

Tak jsem si to nakonec koupila a čekám na balíček :-D

Tak až ho pořádně ozkoušíš, tak se nezapomeň napsat svoje dojmy :)

jasně písnu, třeba už v angličtině :oops: :oops:

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.