Help for English

Angličtina a death metal :o) (Misheard)

 

Ahoj, mam dotaz na lidi, kteří rozumí angličtině lépe než já. Anglicky nějak moc dobře neumím, ale to se časem nějak dotvoří. Některým rozhovorům v angličtině rozumím a chytnu celkem dost slov. Chce to čas – anglické filmy sleduju každý den na dobrou noc ale…

Jak jste na tom s muzikou? Od některých kapel odchytím spoustu slova někdy mam pocit, že rozumím ale od mých oblíbených skupin (Norther/Skyfire) neodchytnu za celou písničku naprosto žádné slovo, nebo jen část z refrénu. Zajmal by mi názor někoho, kdo se angličtinou zabývá více, jestli taky v takových písní tápe, nebo ne.

Jinak na youtube.com je dobré dát „missheard“ a najde to videa ke kterým lidi dali „špatné“ titulky. A je to dobré na procvičení angličtiny.

Mé oblíbené je Norther:

http://www.youtube.com/watch?…

Mohl by mi někdo říct, co je tady jinak v tom textu co tam běží a proti tomu co zpívaj? Něčemu rozumím:

Feel = Field

Dark ass = Darkness

cum = ?came?

ale třeba by mi zajímalo, co je tam to :

„Plane“ a hlavne „Beans“

Moc díky.

No pokud to nejsou takové ty lidovější skupiny, kde nezpívá nějak melodicky, nebo napůl nemluví, tak se není čemu divit, zvláště, když to ještě podkreslují kytary a bicí (o hlasu murmuru, nebo jak se mu řiká ani nemluvím). U známějších metalových kapel se dají ale texty sehnat na netu a u méně známých kapel případně na jejich stránkách. Mě třeba v mojí hardcorové kapele není rozumnět ani česky. :D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.