Help for English

Filmy se zjednodušenou angličtinou

 

Chtěl bych se zeptat jestli krom knih a článků psané zjednodušenou angličtinou existují i nějaké filmy namluvené zjednodušeně.

Napadá mě, že by takové mohly být nějaké třeba pohádky pro malé děti. Lepší by asi bylo, kdyby byly hrané a ne kreslené kvůli odposlechu přímo z úst.

Máte někdo tipy či doporučení?

Carfield 1,2, Cars. Jsou tam jednoduché věci i složitější ale když si k tomu pustiš titulky, tak se tomu dá rozumět.
:-) Nevím, zda je to správné doporučení ale nas se synem to báví.

No nevím, jestli právě Garfield je nejjednodušší. Pro začátečníky bych ale doporučila rozhodně „Miffy and friends“ (lze objednat např. na stránkách: http://www.amazon.com/…p/B0001NBMZI), jsou to příběhy pro děti, vyprávěné srozumitelnou spisovnou angličtinou – a není ani nutno „odezírat“ :-). Taky se dobře poslouchají „Care bears“ (http://www.animatedbliss.com/…listings.asp?…), „Land before time“ (http://www.amazon.com/…p/0783234066) nebo „Magic english“ (je to asi 26 dílů pro úplné začátečníky až po asi tak středně pokročilé – lze stáhnout např. přes E-mule stejně jako některé díly „Land before time“). Fajn jsou taky dokumenty, které jsou většinou mluvené taky spisovnou a srozumitelnou english.

Děkuji a Adíku nemůžeš mi sem prosím zkopírovat eD2K odkaz (v menu pod pravém tlačítkem na nalezeném souboru) na Magic English abych nestahoval něco jiného? Našel jsem tam třeba 2 ISA, z nich každé má cca 3,7 GB a má to dohromady 32 dílů, tak nevim jestli je to ono.

Mrknu se až budu mít chvíli a napíšu. Momentálně trochu nestíhám… :-(

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.