Help for English

Jazyková škola PRESTO

 

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s jazykovou školou Presto v Praze 1. Uvažuji o jejich letním intenzivním kurzu.
Všem moc dík za jakoukoli informaci

Ahoj. Já jsem tam chodila. Sice jen asi čtvrt roku, protože ta jejich výuka hodně leze do peněz (přerušila jsem kurz a oni mi vrátili všechny neodučené peníze – velice slušné chování a solidní!). Posílali mi nabídku na letní semestr 2007 a jeden jejich semestr tam stojí cca 6 tisíc (jednalo se o intenzivní kurz přípravy na PET, dvě hodiny týdně). Na hodinách nás bylo tak 5 – 7 (ačkoliv kurz byl do 20 lidí, vždycky tam někdo chyběl), učebny jsou velmi pěkné, ale to výuku angličtiny nijak výrazně neovlivňuje. Největší problém byl v tom, že se ve výuce nijak výrazně nepokročilo, měla jsem dojem, že to nebylo dostatečně intenzivní (pořád jsme dělali nějaké rozhovory, ale abychom dostali pořádný a podrobný výklad gramatiky nebo větší množství slovíček, to mi moc chybělo). Intenzivní kurz je pro mě takový, kdy jsem nucena se na hodinu intenzivně připravovat, něco dělat. Možná to bylo i tím, že je rozdíl ve vyučujících. Naše slečna uměla dobře mluvit anglicky, očividně i někde v cizině byla, ale jaksi jí chybělo to správné studijní nasazení.
Ale myslím, že pokud pominu, že Presto je drahá (co ale dnes není drahé), tak je docela dobré na své angličtině pracovat (i třeba málo je lepší než nic), třeba chytneš nějakého dobrého učitele, který bude super. Určitě do toho běž, abys toho později nelitovala.

Ahoj Jittuš,
moc dík za užitečné informace. Píšeš, že je ta výuka drahá, ale já si vypočítala (možná špatně), že 45min vyjde kolem 70,– Kč, což mi přijde docela přijatelný. Nikde jsem levnější neviděla.
Každopádně to zkusím, ublížit mi to snad nemůže.Ahoj

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.