Help for English

Prosba por všechny ohledně angličtiny

 

Prosím vás, asi to sem tak úplně nepatří, ale na druhou stranu, kde jinde najdu fanoušky do angličtiny a nebo lidi, kteří si stejně jako já potřebují tento jazyk vylepšit? Chtěla bych vás poprosit, jestli by si se mnou nechtěl někdo psát maily v angličtině a trochu mi tak pomoct. Kdyžtak napište na mail delfinka13@centrum.cz

Děkuju moc!

Přidávám se s prosbou, kdyby tu byl někdo z Liberce nebo okolí na úrovni upper-intermediate, kdo by měl zájem občas se sejít a popovídat anglicky, ať se určitě ozve :-)

Dobry zpusob procvičovani anglictiny je, kdyz si najdes na icq nebo skypu rodileho mluvciho.

To jsem zkoušela už tolikrát… Ale bezúspěšně. Vážně netuším, co dělám špatně, ale naše konverzace vždy uvízla na mrtvém bodě, jakmile jsme se dostali přes takové ty běžné fráze, jako co děláš, kde žiješ, co máš v plánu atd. Tak nevím, asi jsem odsouzena k věčným začátkům.

:-D to ja jsem psala nejakym cizim lidem z VB jestli si se mnou nechtej povidat a ani mi neodepsali… :-D :-( :-D

Ja jsem potkala par lidi se kterymi si pisu vic nez rok, tak jestli chces muzu na ne poslat kontakt-zalezi to na nahode, bud potkas nekoho s kym si mas co rict a nebo to uvizne opravdu na mrtvem bode, je treba to porad zkouset

Ahoj, ja jsem ted v UK a nasel jsem jednoho anglicana co ma Ceskou zenu. Chce se ucit cesky a na oplatku me uci anglicky. Jak v Praze tak v UK bydlime od sebe 5–10 minut autem. Az moc velke stesti, ale jsme teprve na zacatku. Nevim jak to cele dopadne, ale zatim to vypada ze se neco naucime. Zatim jsem v UK 4 mesice a spravne anglicky umim tak akorat pozdrav.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.