Help for English

CELTA, DELTA

 

Ahojky, mám takový dotaz – máte někdo nějaké bližší informace o zkouškách CELTA, popř. DELTA? Jaké mají tyto zkoušky uplatnění, kolik stojí, kdy a kde se skládají… Pár informací jsem našla, ale např. ta cena nebyla nikde uvedená. Mám zatím jenom FCE, příští rok bych chtěla zkusit CAE, no a taky uvažuju o nějaké „učitelské zkoušce“ vím, že diplom se tím nenahradí, ale lepší než nic :-) Díky moc, Lucka

Luci,
dnes na semináři jsem se dozvěděla, že CELTA obvykle stojí i 30 000 Kč, DELTA pak až 60 000 Kč, výuka probíhá měsíc. Pokud jsi z okolí Ostravy, jazyková škola Hello pořádá tyto semináře zdarma, za přispění Evropského sociálního fondu. Není ale tak lehké se na ně dostat, protože musíš uspět u výběrového pohovoru, kde se ptají nejen na tvé znalosti angličtiny, ale chtějí i něco z metodiky. Víc informací najdeš na stránkách Hello, nebo ještě na stránkách pražské jaz. školy Akcent. Přeju hodně štěstí :-)

Děkuju moc za info

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.