Help for English

Unit 2 - Kontrolní test A

Komentáře k článku: Unit 2 - Kontrolní test A

 

katush

hej upa bájo článek akorát mohl bej těší

mam 100 procent :shock:

zase jedna chyba, a zase překlep :-)

Tyjo 100%, můj učitel říkal, že patřím tak do 3, jako Unit 3 tak jsem zvědavá…;)

Moc díky…

Fakt supr stránky… anglinu jsem měla na základce a pak i gymplu, výška už nic a pak v práci ani ťuk.. teď mě šéf posílá na výuku angličtiny a šoupl mě hned do pokročilých. Tyhle stránky supr na zopáčko.. Spoustu věcí jsem pozapoměla a někdy mám pocit, že je vidím poprvé.. Moc oceňuju i nahrávky. O výslovnosti pak není pochyb.. Díky ještě jednou moc lidem, co mají čas, chuť a hlavně talent tyhle stránky dělat a zdokonalovat… Jste jedničky!!

90% musím precvičiť otázky s do.

80% na to ze se ucim mesic sama po vecerech… 8-) jsem spokojena, preci jen mi v te hlave neco zustalo.

nevěděla jsem , že hamster je křeček, tak mám 80%, kdybych věděla, že vpravo je slovníček – ach jo … :-D :-D , tak bych tam nedela toho psa. Ale zase bych si nepřečetla tak skvělé vysvětlení – supr :-D :-D :-D

90 %, místo pet jsem dala animal. Nedocvaklo mi to.

Tieto testy su velmi dobry sposob ako sa preskusat a tym sa uistit ako clovek zvladol ucivo. Niekedy si niesom ista ci to co som prebrala naozaj viem a ak v teste ziskam 100% ,ako aj teraz :-D tak ma to este viac povzbudi do ucenia.

100%

Jako bych nevěděla, že před pods. jménem začínajícím na samohlásku musí být „an“ ach, jo, ta nepozornost, pak znám „are you from“ a už jsem to tam strčila i když mi to moc neznělo :-(

dekuji za super stranky a velmi ocenuji vasi snahu a namahu,jsem jiz v letech ,vecny zacatecnik a teprve na vasich strankach me to zacalo bavit,tak doufam,ze nezustanu tim zacatecnikem a trosku se posunu,jinak test mam za 100 :-)

Re:

to bude tím že jsi v lekci pro začátečníky né ???

1 chybka. U té desítky jsem váhala, a rozhodla jsem se samozřejmě špatně. Ale nevadí, už si to budu pamatovat. Chybama se člověk učí,že.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.