The Legend of the Apache Gold

…porad preslapuji na miste, jak se da ve meste ziskat neco jine nez sacek a provaz, Jake se mnou neche mluvit… :?:

Marek: když jste zmiňoval, že se pustíte do nové hry, tak jsem jen tak navrhl, když uvážím tematiku vašich dvou her, tak myslím, že by to mohlo být podobný a stejně chytlavý, ale byl to jen takovej návrh :-) . Ale pokud už máte v plánu pracovat na nějaké hře a chtěl byste jakoukoliv pomoc, tak jsem „in“ :-)

sežral mě medvěd :-) nevíte náhodou, co teď?

otevri oci :-)

pokud nejsem na špatné stopě, napadlo mě k čemu je mravenec, ale než jsem na to přišla, mravenec zmizel a teď už mi nejde vzít další mravenec :-(

koanui: ve městě se dá objevit hodně věcí..

:-) zabralo to :-) teď ještě pár hodin než přijdu na to, co s tím vyhaslým ohněm atp. Moje děti už si začínají myslet, že jsem propadla gamblerství. :-)

diky ester, jsem uz zoufaly a dokonce jsem byl i na Jake hruby, ale i toto je osetrene :oops: :-)

ahoj, nevite, jak se zbavit toho aligatora? :?

…a nejaky „note“ :shock:

to DiegoCA – jednou už to Marek psal, aligátor ukazuje něco, aby nás vystrašil, ukažte mu taky něco, čím ho vystrašíte

no, oči mám otevřené dokořán, ale je tma a ohen nikde, nemůžu nikam jít, měli byste prosím malou radu? Od rána jsem se pohla jen o 1% na 26%. Děkuju moc.

to Lenka: Asi dávám špatné příkazy. Ten ohen- zkus zavrit oci a potom otevrit…

je na neco ten „barrel“ :?:

tak už mám 52% :-D akorát nemůžu přijít na to jak vystrašit toho orla… :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.