The Legend of the Apache Gold

heh to je snad naschvál..sotva sem napíšu otázku, tak vyzkouším něco znovu a najednou to jde.. :-D

Já se svými 23% se zasekla – nemohu přes řeku, aligator je pryč ale padlovaní vším možným nefunguje. Vůz je opraven, mohu odjet z vesnice k malému městu a zpět. Bludný kruh.
:-( Němá někdo nějakou radu? Dlouhou zdobenou věc mám ale pádlovat s ní nejde. Díky

Já se svými 23% se zasekla – nemohu přes řeku, aligator je pryč ale padlovaní vším možným nefunguje. Vůz je opraven, mohu odjet z vesnice k malému městu a zpět. Bludný kruh.
:-( Němá někdo nějakou radu? Dlouhou zdobenou věc mám ale pádlovat s ní nejde. Díky

pro Kant17: potřebuješ něco dlouhého, co roste na stromě

tahle diskuze to je fakt „haluz“ a teď nemyslím tu na stromě :-D podobně jako Marek: na dvě hodinky hodím šlofíka, probudím se a 35 nových příspěcků…Takhle populární snad nebyla ani diskuze ke srazu přátel HFE :-D

jupííí mám to, dohrála jsem to :-)

:-( ještě pořád nemám ty boty… od koho ve městě je mám vlastně získat?

To Mikast: boty nezískáš ve městě, ale na druhém břehu řeky od obchodníka

aha :-( tak v tom případě budu muset nějak získat tu větev :-(

ale jak?

Mikast: zkus prozkoumat město, není tam náhodou někde strom? :-)

to je, ale když mu zadám CUT OFF THE BRANCH, tak mi píše, že nemůže… už jsem vyzkoušela snad všechno

to Mikas: jsem na stejnem místě, zkusila jsem se dostat na strom :-)

to Mikas: jsem na stejnem místě, zkusila jsem se dostat na strom :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.