Help for English

CAE: Listening, part 1

Komentáře k článku: CAE: Listening, part 1

 

3 chyby ale samý překlepy místo roads jsem napsala on roads atd. :-D

Přijde mi že se ta úroveň testů stále zvyšuje tohle mi přijde spíš jako FCE, co si zkouším testy z posledních let na CAE tak jsou nesrovnatelně těžší. :-(

Tak se mi potvrdilo to, že čtení anglicky nahlas je vynikající věc. Mívala jsem hrozně špatný poslech, taky to byla má noční můra u zkoušek, ale nějak mi to prošlo. Teď už rok a půl si čtu doma NAHLAS anglické knihy (slovíčka a fráze vypisuji a učím se je opakovaně). Sice vypadám jako blázen, ale přineslo to ovoce. Poslech si mi o hodně spravil. Zřejmě i díky rozšířené slovní zásobě. Jupí.

Re: Re: spelling

U CAE to musí být dobře napsáno, jinak se to počítá jako špatná odpověď. Řekli mi to na kurzu a mám to v informacích o zkoušce v učebnici CAE Gold Plus.

4 chybky a z toho 2 překlepy… místo roads jsem napsala on roads… nebo brick, stone místo brick or stone.. jak je to s uznáváním takových chyb???

Tohle opravdu bylo u CAE zkoušek? Nějak se mi nezdá, že jsem to zvládla na 75%, protože normálně mám s poslechem problémy. Ale aspoň mě to potěšilo a moje motivace k CAE je teď dvojnásobná :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.