Help for English

Zkoušky FCE,CAE v Anglii

 

Dobrý den najde se tu někdo kdo složil některou z Cambr.zkoušek v Anglii?Prosím napište zkušenosti :-) a taky nějaké stránky kde můžu najít školu do které bych mohla chodit na kurz asi 2× týdně?Nějaké stránky už jsem našla ale jestli máte někdo radu nebo zkušenost bude to supr!Jsem v Uk rok hlídám dvě děti a chci tu zůstat asi jěšte dva roky..Tak tady chci začít chodit do školy a časem si i udělat jednu ze zkoušek.Aj rozumím dobře,ale chci se více rozmluvit-plynule..Díky moc za pomoc mějte se hezky Irča

Ahojky, ja ti pisnu za 14 dni, jsem v londyne a 8. 12. mam FCE, tak napisu jaky to bylo :?

Kde v Anglii jsi? Chodila jsem tady v londyne na college

AHOJKY jo pisni to bude super ja jsem pul hodky od Bristolu ale v dubnu se budeme stehovat nekam k Londynu ale ne primo do Londyna..takze zacnu chodit do skoly az se prestehujem..No a to jsi chodila do skoly na jaky kurz jako na pripravny na FCE nebo jen na normalni kurz?a kolik to stalo?diky moc mej se hezky:-)

Chodim na pripravky k jednomu uciteli v londyne, je to primo na fce, ale po londyne je spoustu college, kde na fce pripravuji.. stoji to kolem 180 liber na term, tj asi 4 mesice.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.