Help for English

Language Exchange

Komentáře k článku: Language Exchange

 

Počítá se i komunikace přes MSN ?

Ahojky. Už asi dva roky jsem členka fora o Xeně a seriálech ( hlavně sci fi ) . A našla jsem tam spoustu lidí z ciziny ( NZ, UK, USA, atd ) a přes MSN ( Messenger – Hotmail ) si s nima píšu . I když jsem je neučila česky, tak oni mě moc pomohli s angličtinou. Opravovali mi v textu hrubky a pomáhali mi se slovíčky. Takže … myslím, že zkušenost s tímto typem výuky mám. :-)

Re:

ja jsem v Usa a prihlasuji se na svuj mail na Seznam.cz temer kazdy den :-)

Re:

Who would want to write kamarádstky with 11 year old girl from the Czech Republic? For Britons and Americans.
Navrhnout lepší překlad

Re: ano souhlasím

Koik vám je let.??

Re: Re: Re: pozor na ně!

Tak takových mailů mi chodí denně asi 40. Nejvíc se vždycky bavím nad tou krásnou „češtinou“, kterou je to napsáno. Fakt nedokážu pochopit, jak na tohle může někdo skočit.

Re: problem

Přesně.

smůla

Tohle je výbornej způsob, jak si zdokonalit jazyk, bohužel máme dost velkou nevýhodu, protože češtinu se moc cizinců neučí. Já jsem si například na stránkách myteacher.cz dal dvojjazyčný inzerát v angličtině a ve francouzštině, že si chci tyto dva jazyky zdokonalit, a nikdo zatím neodpověděl. A to už tam jsem přes rok. :-(

podvod

Keď tu tak pekne píšete o podvodníkoch tak mi nedá nereagovať a nepodeliť sa aj o moju skúsenosť.
Jedného dňa som dostal na tomto webe (helpforenglish.cz) súkromnú správu, že či si nechcem dopisovať v angličtine. V správe bolo, že mám poslať emailovú adresu a že ona/on sa mi ozve. Tak si hovorím prečo nie. Na tento účel mam vytvorenú špeciálnu emailovú adresu a tam mi spam vôbec nevadí.
Nasledujúci email bol od rose mary rosemary500@hotmail.fr Znenie emailu si môžete prečítať nižšie. Je to jasný podvod. Podľa ip adresy odosielateľa som zistil, že mail bol odoslaný z Ameriky zo Seattlu.

Keď už si s niekým začnete dopisovať odporúčam neuvádzať žiadne osobné údaje sfalšovať niekoho identitu je dnes veľmi jednoduché.

Hello Dear
My Name is Miss Rosemary Buba from Republic of Congo in west Central Africa,23 years old,5.3ft tall,fair in complexion,(never married before )and presently i am residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in
my country last 2years 2008.My late father Dr Samuel Buba was the managing director of Bubacocoa and Associates (Ltd) and he was the personal adviser to the former head of state in (Brazzaville capital of Congo) before the rebels attacked our house one early morning and killed my mother and my father in cold blood.It was only me and our house cleaner that is alive now and I managed to make my way to a near by country Senegal where i am leaving now as a refugee while our house cleaner died on train when coming to Senegal.I would like to know more about you.Your likes and dislikes,your hobbies and what you are doing presently.I will tell you more about myself in my next mail. Attached here is my picture' I will send another picture to you latter.And i will also like to see your picture too.Hoping to hear from you soonest,
Yours Rosemary

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.