Help for English

SIGNS and NOTICES (photo quiz #1)

Komentáře k článku: SIGNS and NOTICES (photo quiz 1)

 

Re:

:c)))) už to vidím jak tam někdo marně lomcuje dveřma…

Re:

nic si z toho nedělej, takových je nás víc (těch zaseknutých)

Re: Super!

přesně

Milujem anglické nápisy v akéjkoľvek podobe, najmä na tričkách…vždy sa niečo naučím…aj tieto ma obohatili, díky Roman :-)

Bezva

Fajn článek, takový pětiminutový výlet do Anglie. Taky oceňuju, že jsou vysvětlivky u všech odpovědí (správných i špatných) a u všech možností, tak se člověk dozví něco navíc, i když odpověď třeba tipnul správně. (V gramatických testech to postrádám, ale už jsem žádný dlouho nedělala, tak nevím, jaká je aktuání situace.) Každopádně díky!

Pohořela jsem dokonale, ale líbilo se mi to. Zase vím několik nových věcí :-)

no

tak ta 5. mno preco to ma byt B ?? to vysvetlenie mi akosi nedava zmysel … dal som D) samozrejme… a ako autor moze vediet ze to neni pre americkych turistou ??

Odkaz na příspěvek Příspěvek od p4to vložený před 13 lety

no

tak ta 5. mno preco to ma byt B ?? to vysvetlenie mi akosi nedava zmysel … dal som D) samozrejme… a ako autor moze vediet ze to neni pre americkych turistou ??

Re: no

Ale to je přece obecně známá věc, že v UK se metru říká underground a v US subway. No a v UK pak subway znamená podchod.

mno o 5% procent lepší jak průměr :D Ale zase je lepší že sem se nové věci dozvěděla než abych se nic nového nenaučila :)

Parádní test,Díky! Taxíkem jsem v Londýně nejela-jde to poznat, 1 byl chyták-a že já se chytnu často! :-D

Re:

Všechny fotografie jsou nově na našem webu ke stažení v původní velikosti, vhodné k vytištění.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.