Oprava chyb (about us)

Ahoj Mohl by někdo mrknout na chyby?

Our Company xxx is a producer and supplier of polypropylene swimming pools. We have acted on market for 15 years. We are experienced with assembling swimming pools and supplying of swimming pool equipment. Feel free to ask for help with choosing equipment. We can deliver spare parts or provide guarantee and postguarantee services.

Díky

je to napsané pěkně. Možná ta věta
We have acted on market for 15 years. ** není úplně košer. Snad by bylo lepší: We have been on the market for 15 years. A možná to spojit s tou následující větou: Being on the market for 15 years, we are experienced with assembling swimming pools and supplying of swimming pool equipment. (aby každá věta nezačínala „we…“)

Místo guarantee/post-guarantee services je asi častější warranty/post-warranty sevices, ale to je spíš detail. ** **

Ještě další detaily:

Experienced není with ale in.

A místo We can deliver spare parts – we deliver spare parts – patrně nechcete říct že můžete, ale že je jedna z vašich složeb to, že dodáváte náhradní díly, čili je to běžně poskytovaná služba.

S tím can by to podle mě znamenalo, že to není strandardní služba, ale pokud to zákazník požaduje, můžete to poskytnout.

Díky za reakce.

experienced může být s in/with.

we can deliver je podle mě taky v pořádku – je to „suggestion“, takže by se to do nabídky služeb mohlo poměrně dobře hodit.

Macmillan English dictionary:

experienced

someone who is experienced has skill at something because they have done it a lot

I’m a lot more experienced than him.
At 16, Hoskins is already an experienced sailor.

experienced at/in

She’s experienced in dealing with difficult customers.

experienced with – 2,5 miliónu výskytů v Googlu

http://www.google.cz/search?…

Výsledky v googlu vůbec nic neznamenají. Řešil to tady i pan vít – to, že něco najdete v googlu, je jako argument pro korektnost naprosto nepoužitelné.

Já jsem poskytl vazby spředložkami, které nabízí jeden z nejlepších slovníků na trhu.

Je na vás, čemu věříte.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.