Kamarád(ka) na dopisování

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně nějakých stránek, kde bych našel lidi na dopisování v angličtině. Konkrétně hledám někoho z Ameriky z Los Angeles, nějakou studentku, popřípadě studenta okolo mého věku 16–20. Na internetu jsem našel například www.interpals.net, kde se mi jednou podařilo seznámit s jednou studentkou, nějakou dobu jsme spolu komunikovali, ale pak jí to bohužel rodiče zakázali a od té doby mi napíše maximálně tak jeden e-mail za pár měsíců a někdy ani to ne. Tak zkouším na těchto stránkách hledat dál, už jsem poslal zprávy mnoha lidem, ale bohužel mi zatím nikdy nikdo neodpověděl a pomalu už mi dochází možnosti, protože těch lidí na těchto stránkách kteří jsou z Los Angeles a okolo tohohle věku je taky omezený počet a já už skoro nemám komu novému bych napsal. Přijde mi to divné, už jsem napsal opravdu velkému počtu lidí, ale doopravdy mi zatím nikdo neodpověděl a přitom to jsou stránky, kde by vlastně každý, kdo tam je, měl hledat někoho na dopisování, tak jsem si myslel, že by neměl být problém se tam s někým seznámit… Chtěl bych se tedy zeptat jestli někdo neví ještě o nějakých takových podobných stránkách, nebo o nějakém způsobu, jak bych se mohl s někým takhle seznámit. Vím, že na internetu se dá určitě najít více takových stránek s nějakými inzeráty apod., ale tam ti lidé třeba nemají ani svoji fotku a zase psát někomu, když se ani nemůžu podívat, kdo to je, se mi nechce. interpals.net mi opravdu přijde jako nejlepší stránka, protože si tam můžu přefiltrovat, věk, oblast, většina lidí tam má svoji fotku, ale když mi nikdo neodepíše, tak co můžu dělat… :-? Někoho z Los Angeles hledám protože se tam někdy v budoucnu určitě pojedu podívat, a tak bych tam chtěl mít nějakého kamaráda, který by mě tam provedl po nějakých místech, ukázal mi, kde co je…atd. A samozřejmě také na procvičování angličtiny s rodilým mluvčím :-) Budu vděčný za každou radu! Předem děkuji

Tak co, nemá někdo zkušenosti, nebo neví někdo o nějakém způsobu, jak sehnat někoho z L.A. na dopisování :-)?

Děkkuju

Vím. Použij Facebook..:-)

Ano, to mě jednou také napadlo, ale pokud vím tak na Facebooku si nemůžu hledat lidi podle toho odkud jsou, nebo ano?

Mě se podařilo seznámit přes Postcrossing (i když je určen hlavně pro posílání pohledů). Každopádně tam jde vyhledávat podle místa bydliště…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.