Holidays - slovosled a věty...

Dobrý den mám hned několik žádostí o pomoc. S angličtinou začínám a potřeboval bych poradit s několika větami :oops:

1. Je správně „We are going to school, but after a month will be a holidays“ ?? nebo jak jinak se to dá říct.

2. Jak by se řeklo „O prázdninách budu hodně sportovat, jezdit na kole a plavat“ – nenapadá mě bohužel žádný rozumný slovosled…

3.Dá se říct „In August I will spend lot of of time in Czech Republic“ nebo se i v tomto případě musí dát časový údaj na konec?

Předem moc děkuji za pomoc! Jinak mi stránky http://www.helpforenglish.cz a vaše články na nich moc pomohly. :-)

1. We are visiting school (right now), but there will be holidays after one month.
    1. I will do lots of sports, ride my bike and swimm during holidays.
    2. I will spend a lot of time in the Czech Republic in august. (Nejsem si jistý jestli ten srpen může být i na začátku, ale já bych jej tam podle citu rozhodně nedával.)

Kvalita a správnost těchto mých odpovědí ovšem není zaručena! :-)

Díky moc!!! A ještě dotaz:
Potřebuju to jako úkol do školy, ale má to být něco jako dopis. Dá se tedy použít na začátek „Dear Mrs. Teacher, I’m writing to You about our holidays“ ??? Nebo je to blbost??? Co by se tam tedy dalo použít???

Já bych teda dala místo visiting school – attending. V 2. větě swim a ve 3. August.
A jinak k tomu oslovení – rozhodně nepiš you s velkým Y (možná to byl ale jen překlep?). Jinak Angličané by nikdy neoslovovali p. učitelko, ale jen p.Nováková – např. Ale asi to nepíšeš rodilé mluvčí, ne?

dear Mrs. Teacher je blbost… používá se to se jménem…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.