a school representative kontrola

Dobrý den Chtěl bych zkontrolovat a případně opravit můj domácí úkol do hodiny angličtiny. Jsem na střední škole, moje úroveň angličtiny je B1 (podle testu). Předem děkuji.

Text

Dear mentor,
I read the college notice about a class representative and I think it is good chance for me. I would like to represent my class, because I think I am popular, I know what my classmates want and I know what problems are in our class and how to solve them.
I have a lot of free time, I can meet with other students and try to speak about our problems. We can meet twice a week or we can speak about our problems at social networks.
I want to focus on bullying in our class. As a school representative, I can gain what I want. I would be grateful for your response as soon as possible.

Yours Ondřej

We can meet twice per a week

twice a week je v pořádku, proč PER?

zde se nemá přidávat per?ve smyslu za týden?

twice per a week=dvakrát do měsíce?.

twice a week = dvakrát do týdne

Žádné per a week!

Ondro, jedinou připomínku bych měla k poslední větě: ASAP se zde pojí se slovesem a vy přece nebudete co nejdříve vděčný. :-) Takže buď for your prompt response nebo upravit tu větu, aby se ASAP pojilo na sloveso (čili respond/answer) se správnou osobou (mentora).

Mockrát děkuji za vaše rady … :-)

Kdy tedy použiju per week?.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Cheerry vložený před 13 lety

Kdy tedy použiju per week?.

Ve stejnych pripadech kdy pouzijes “a week”.

I earn $500 a week = I earn $500 per week.

“Per” na me pusobi trosku formalneji.

takže per nahradí a výsledek-formální forma. s a=hovorověj­ší forma.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel vložený před 13 lety

Ve stejnych pripadech kdy pouzijes “a week”.

I earn $500 a week = I earn $500 per week.

“Per” na me pusobi trosku formalneji.

Myslím, že nejen působí,ale je to formálnější.:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 13 lety

Myslím, že nejen působí,ale je to formálnější.:-)

No ja si nejsem uplne jisty. Zadny ze slovniku mi tu formalitu (v tomto vyznamu) nepotvrdil.

Je fakt, že nevím jak slovník, je to jen můj názor. Neověřoval jsem.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.