zájezd-Anglie

Jste malá škola nebo jazykovka a chtěli byste jet s dětmi na výuko-poznáv. výlet, ale nenaplníte bus? Přidejte se k nám. Jedeme v květnu na jižní pobřeží Anglie ( Eastbourne), 8 dní, výuka + výlety . Napište na mail:irenamarti@seznam.cz. Pošlu info + program. :-)

Žádná školička ani jednotlivcí??? Je to fakt bezva, hlavně pro angličtinu a cennově velmi dobré. Ubyt. v rodinách, plná penze a další bezvadnosti. Bez obav! Zaručeně pojedeme! Pohodlné – odjezd také z Prahy. Vhodné i pro mladší děti (možno i s rodiči) + 2.st. ZŠ. Ozvěte se. :-)

když mám slabou slovní zásobu mám jet do Anglie až za 2 roky

to marinKing: já bych neváhala ani den a jela hned. Právě pro tu slovní zásobu. Kde jí chcete lépe získat, než aspoň chvíli být s rod. mluvčími? A i děti (některé jezdí každý rok) jsou nadšení, právě proto, že nakonec zjistí, že se “domluví” a i rozumí. A to je docela důležitý pocit. A to říkají i děti, které jely s tím, že “nic neumí” a vůbec nerozumí. Nakonec zjistily, že ani nevěděly, co umí. Neváhejte a pojeďte. :-)

Souhlasím s IM 8 dní dá člověku hodně :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.