Help for English

StoryNory.com - Pohádky k poslechu zdarma

Komentáře k článku: StoryNory.com - Pohádky k poslechu zdarma

 

Díky za ten dokaz, ty pohádky jsou vážně skvělé, je to velmi dobrá cesta jak se angličtinu naučit a „naposlouchat“ si ji. 8-)

very good

výborné stránky, gratulujem!

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že jsem také velice spokojená s úrovní těchto stránek, musím velmi pochválit. Mají široký a rozmanitý záběr. Přestože nejsem náročná, většina webů jsou jedno a to samé, ale především bez vývoje.

Fajn je aj to, že tam funguje aj slovník na podobnom princípe ako tu (dvojklik na neznáme slovíčko a vyberiete si jazyk prekladu)

Chtela bych se jen zeptat jak si stahnu anglicky pribeh nebo pohadku??

Je lepší se při poslechu sousředit jen na výslovnost, nebo bych se měl snažit zároven trochu porozumět o čem pohádka je? Děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od honza-e60 vložený před 11 lety

Je lepší se při poslechu sousředit jen na výslovnost, nebo bych se měl snažit zároven trochu porozumět o čem pohádka je? Děkuji

Důležité je se zeptat sám sebe: chci té pohádce rozumět, nebo se chci já soustředit na to, jak se co vyslovuje, nebo oboje? Co je pro mě jednodušší – poslouchat a snažit se chytat aspoň nějaká slovíčka a z toho si děj odvodit, nebo porozumění děje není problém, ale potřebuji se soustředit na tu výslovnost, která mi dělá potíže? U každého je to jiné. Musíte si sám určit, co je pro vás prioritní, jaký je váš cíl a co chcete zlepšovat. Pokud to máte na stejno, je třeba se prostě rozhodnout, na co se soustředíte jako první. Každopádně bude asi potřeba si to poslechnout několikrát. :-)

Moc pěkná stránka, ale nejde mi to si stáhnout nějakou tu pohádku 

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.