Hovorové výrazy

ahoj vespolek, zajímalo by mně jestli by někdo z vás věděl o nějakejch webovkách, knize, videích apod., kde by byl buďto nějakej seznam hovorovejch výrazů nebo modelový konverzace?

nepodařilo se mi nic najít. občas narazim na nějakej film, kde se používaj hovorový výrazy běžný řeči a odkud se dá načerpat pár slovíček, ale kniha nebo webovky by asi posloužily víc v tomhle ohledu, než to pak lovit někde v titulkách.

za dobu pobytu v Anglii už jsem se leccos naučil, ale stejně když pak jdu někam na párty s kamarádama, tak mi chybí hrozná spousta výrazů, který v češtině normálně používám, ale nevim jak se to vyjádří v angličtině.

díky za případný rady!

Mě se líbí “Book of English” nebo “Wang dang American Thang”

Obě se ale zabývají spíš americkou angličtinou

mrknul jsem na tu Book of english a vypadá to hodně dobře. povedlo se mi stahnout nějakej vzorek z tý knihy, tak to pročítám a musim říct, že je to přesně to, co jsem si představoval. super

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.