IELTS Academic

Poraďte mi prosím někdo jak se co nejlépe připravit na IELTS zkoušku na Academic level…potřebuju score 7 or more…please :oops:

to jste to nikdo nedělali???? :shock:

Potrebujes na na studium na vysokej skole alebo chces byt permanent resident v Australii? IELTS 7.0 je na urovni C1 takze to je uz pomerne vysoka uroven.

Najlepsie sa na to pripravis testami z predchadzajucich rokov a precvicovanim vsetkych aspektov jazyka, pocuvanie, pisanie, hovorenie, gramatika

iBT TOEFL PBT TOEFL IELTS Cambridge Esol
107 – 120 625 – 677 7.5 – 9.0 CPE
90 – 106 575 – 624 6.5 – 7.0 CAE
61 – 89 499 – 574 5.0 – 6.0 FCE
57 – 60 487 – 498 3.5 – 4.5 PET
3.0 KET

Díky,potřebuju to na získání registrace v Dental Concil Of New Zealand.Jsem na Zélandě, pracuju, rozumím a celkem obstojně mluvím anglicky, dělala jsem IELTS General Training ale měla jsem score jen 5.5 ale to bylo bez jakekoli přípravy :? dělám si nějaké testy z předchozích roků on line a taky jsem si stáhla Academic Word List a šprtám slovíčka které neznám…Je to docela drahé, takže se na to chci pořádně připravit, abych to nemusela dělat víckrát…no jo asi mi nezbývá nic jiného než učit se učit se a učit se :-)

Kdyz zapatras na netu tak se da najit a stahnout dost pripravnych materialu. Btw, to vzajemne porovnani ber dost s rezervou. Ja jsem mel 7.5 a na CPE se jaksi necitim.. :-)

Je to dost individualne. Ja som momentalne v australii a tiez poznam ludi co po 5tich rokoch niesu schopni napisat IELTS na 6.5

Je to hodně individuální, ono je to totiž taky otázka stresu a toho jestli zrovna dotaneš téma o kterém alespoń trochu něco víš. Těžko něco napíšeš nebo řekneš v angličtině o tématu o kterém nic moc nevíš ani ve svém rodném jazyce :-( A taky já jsem si na tom testu připadala jako ve vězení, po tři hodiny nesmíš opustit místnost a při každé příležitosti ti zkontrolují pas… jako není to zrovna příjemná zkouška.No a abych pravdu řekla já nejsem zrovna talent na jazyky :oops: A navíc jsem dislektik :? Omezují mě časové limity,třeba na čtení :-(Poslech mi taky dělá problémy. Něco jiného je když se bavíš s lidma v práci a když ti není něco jasné tak se prostě zeptáš znova a je to v pohodě. Taky hodně pomáhá že se můžeš na toho člověka dívat a odezírat ze rtů a z řeči těla. Veklý rozdíl taky je mluvit spisovnou angličtinou a podle všech pravidel a mluvit hovorovou angličtinou se spoustou slengu a přízvukú.

já jsem IELTS dělala, jsem taky dislektik, pokud to máš potvrzené z nějaké psychologické poradny, tak můžeš žádat o speciální podmínky. Dělala jsem zkoušku v Praze a měla jsem speciálně přidaný čas na reading a writing a listening jsem si mohla doprředu přečíst otázky a upřímně, hodně mi to pomohlo. Navíc jsem byla odříznutá od lidí, dělala jsem písemné části sama v jedné místnosti. Jinak já jsem se na to učila sama – původní texty, nějaké stažené mmateriály z internetu a knížku na writing, ale moc mi nepomohla. :( Good luck.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.