all of which answers..

Narazil jsem na následující a nemohu přijít na přesný význam “all of which”:

He does not use a computer, has never surfed the web, and does not do E-mail, all of which answers another couple of frequently asked questions.

“z čehož všehno” odpovídá..? Ve smyslu že vše z těchto faktů odpovídá na další kladené otázky (nikdo mu asi tedy nebude mailovat atd.). Ale mate mne tam (pokud to tak je), k čemu se to “which” vztahuje, protože tam není žádné podstatné jméno?

coz je vse odpovedi na dalsich par casto kladenych otazek.

“Which” se vztahuje k cele predchazejici hlavni vete, dalo by se to odovodit prave z toho “all”.

To mi ale moc nesedí k použití “of which”. To bych spíše čekal prosté “which”…

Jenomže samotné which by se pak vztahovalo jen na poslední uvedenou činnost/poslední věc v tom výčtu. All of which sem patří z toho důvodu, že chceme zahrnout všechny před tím uvedené činnosti. Místo all of which by se dalo říct třeba “All these facts answer another couple…”.

Podle mne i kdyby tam bylo jen , which vztahovalo by se to na celou větu před tím. To all je tam, aby se zdůraznilo, že se to opravdu vztahuje na všechny položky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.