Cena AJ kurzu v mateřské školce

Ráda bych se na rodiče, školkou povinných dětí, obrátila s dotazem, zda je vaše děti navštěvují v rámci MŠ kurzy angličtiny, v jakém rozsahu je mají a jaká je jejich cena? Syn měl první dva roky AJ ve školce 2× týdně po 30 min. a platili jsme 1000,–/pololetí, výuka perfektní, pak se lektorka odstěhovala, nastoupila jiná jazykovka. Během jednoho roku jsem zaznamenala už třetí lektorku, výsledek nic moc, cena 600,– za celý školní rok. Teď se na mne obrátila kamarádka, která neví, zda dát dítě na kurz AJ ve školce nebo ho vozit přímo do jazykovky. Ve školce mají nabídku 1450,– za 35 vučovacích hodin při počtu cca 13 dětí ve skupině. Mně osobně ta skupina přijde příliš veliká. Kolik platíte vy a za jaký rozsah, jste spokojeni a pokud ne, co vám třeba vadí? Díky moc za zpětnou vazbu.

Moje děti platily 2 tisíce za hodinu týdně konec září až červen.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ing. Tomáš Smutný vložený před 12 lety

Moje děti platily 2 tisíce za hodinu týdně konec září až červen.

Díky za info, docela koukám, jaký je rozsah těch cen, včera mi psala kamarádka, že za roční výuku ve školce platila 300,–.

Moje prostřední dítě ve školce sice angličtinu mělo, ale já ji nepřihlásila – a po shlédnutí besídky a vystoupení dětí, které chodily, jsem jen ráda (písnička How many fishes, fishes, fishes, how many fishes – one two, three mi stále zní v hlavě a ne a ne ji dostat ven). Jak jsem zjistila, děti se neučily podle učebnice, ale podle jakéhosi sešitu, který zřejmě sestavily učitelky z mateřské školky (svépomocí) – snad ho dostanu ke shlédnutí, platilo se asi 200 Kč na pololetí. Jelikož tam teď nastupuje benjamínek, vím stoprocentně, že na EN tam chodit nebude, a možná najdu i odvahu jim říct, zda by nestálo za to se s někým poradit… :-o 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 12 lety

Moje prostřední dítě ve školce sice angličtinu mělo, ale já ji nepřihlásila – a po shlédnutí besídky a vystoupení dětí, které chodily, jsem jen ráda (písnička How many fishes, fishes, fishes, how many fishes – one two, three mi stále zní v hlavě a ne a ne ji dostat ven). Jak jsem zjistila, děti se neučily podle učebnice, ale podle jakéhosi sešitu, který zřejmě sestavily učitelky z mateřské školky (svépomocí) – snad ho dostanu ke shlédnutí, platilo se asi 200 Kč na pololetí. Jelikož tam teď nastupuje benjamínek, vím stoprocentně, že na EN tam chodit nebude, a možná najdu i odvahu jim říct, zda by nestálo za to se s někým poradit… :-o 8-)

Chápu, já jsem “vyzkoumala”, že v některých MŠ to učí právě přímo učitelky ze školky proto, že jim školka zaplatí nějaký specializovaný kurz (moc by mne zajímalo, kolik to stojí a co se tam učí). U nás to tedy pokaždé učil údajně kvalifikovaný lektor, ale podle toho, co si myslím, tak kvalifikovaná byla jen ta první, ta přesně věděla, co dělá a proč a ten zbytek byly studentky VŠ, které si prostě přišly hrát…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.