Ahoj ![]()
Poradili byste mi prosím nějaký server s audio nahrávkami? Rád bych něco při cestě autobusem poslouchal. Původně jsem chtěl poslouchat HIMYM, ale protože na CD to mají v naprosto podivném formátu, tak je to nepoužitelné.
Díky za odpovědi ![]()
Ahoj ![]()
Poradili byste mi prosím nějaký server s audio nahrávkami? Rád bych něco při cestě autobusem poslouchal. Původně jsem chtěl poslouchat HIMYM, ale protože na CD to mají v naprosto podivném formátu, tak je to nepoužitelné.
Díky za odpovědi ![]()
Na jakém CD?
Z videa se dá poměrně snadno stáhnout audio stopa a převést do MP3, což
pak funguje normálně. ![]()
Na jakém CD?
Z videa se dá poměrně snadno stáhnout audio stopa a převést do MP3, což pak funguje normálně.
Tady přikládám obrázek toho, jak to vypadá při “Procházení”. Bohužel to není žádný typický formát, takže nevím, jestli z toho to audio jde vážně dostat.
Tady přikládám obrázek toho, jak to vypadá při “Procházení”. Bohužel to není žádný typický formát, takže nevím, jestli z toho to audio jde vážně dostat.
To neni podivny format, je to standardni DVD-Video. Audio je ulozeno ve vetsine tech “.vob” souboru, navodu jak z nich dostat audio je na internetu mnoho, treba zde.
Ahoj
Díky za odpovědi
Ja používam Tipard DVD to MP3 Converter Funguje to úplne bez problémov.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.