Velikost bundy

Ahoj, lidi potřeboval bych vědět co znamené tohle a jestli to není třeba špatně napsané -->

Chest Size: XSmall to 4XL

Jde mi o tu velikost, co je to za velikost? Jedná se o bundu.

Rekl bych, ze od velikosti S, pres M a L az po XXXXL.

Jo ale od velikosti ještě menší:

XS = XSmall = extra small (o velikost menší než small)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 12 lety

Jo ale od velikosti ještě menší:

XS = XSmall = extra small (o velikost menší než small)

Ano, to je ta anorektická velikost, do které se normální člověk nevejde a která existuje pouze ke stresování našich drahých poloviček. 

Díky moc a chci se ještě zeptat, je tabulka velikostí pro kožené bundy stejná jako u nás?

Co jsem tak hledal na netu tak jsem z toho zmatený, nemá někdo vlastní zkušenost? Nerad bych si objednal třeba velikost L a byla to úplně jiná velikost 

Nikdo nic? Nevím jestli se to netýká jen bot ty rozdíly ve velikostech

Nemají tam přímo napsané rozměry? Ono hodně výrobců to má tak trošku podle sebe, takže je u některých L jako u jiných XL 

Souhlas. Boty jsou dejme tomu jedna věc (čísla velikostí jsou jiné v UK, US, EUR…je to však jen otázka centimetrů = délka chodidla), ale pokud jde o oblečení, je to hodně sázka o loterie.

Pokud mají někde tabulku “jak se změřit” – přesně s centimetry (třeba kolem hrudníku), jak píše Jakub, tak možná, ale i tak bych do toho nešel, hlavně s ohledem na to, že kožená bunda asi nebude stát 5 korun…a pokud to nebude sedět, jsou to vyhozené peníze…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.