Konverzace Skype

Ahoj, touto cestou hledám někoho, kdo by byl ochotný se mnou začít procvičovat konverzaci v angličtině po Skypu. Většinou se jedná o pozdní odpolední čas. Budu vděčná i za hodinu párkrát za týden. Děkuji za případné reakce, na požádání pošlu svoje skype jméno.

Je dobré zmínit na jaké si asi úrovni (ti lepší s tebou nebudou ztrácet čas, ti horší ti moc nepomůžou). 

A2 , je to v profilu.

Skutečně to mám v profilu, ano je to A2, nikomu samozřejmě nechci brát jeho čas, ale věřím, že v takovém množství lidí, kteří tento web navštěvují se najde někdo, kdo to se mnou alespoň zkusí, když to nepůjde, nic se neděje, nikomu hlavu neukousnu, když se se mnou po prvním hovoru nadobro rozloučí:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od BettVodarna vložený před 12 lety

Skutečně to mám v profilu, ano je to A2, nikomu samozřejmě nechci brát jeho čas, ale věřím, že v takovém množství lidí, kteří tento web navštěvují se najde někdo, kdo to se mnou alespoň zkusí, když to nepůjde, nic se neděje, nikomu hlavu neukousnu, když se se mnou po prvním hovoru nadobro rozloučí:)

Já doufám, že to nebylo pochopeno špatně. Myslím to v dobrém, se mnou se taky žádný céčkař asi trénovat nebude . Do profilu mě mohlo se podívat, ale proč to nenapsat, že jo.

Ale kdepak, vůbec to neberu špatně Informaci jsem doplnila a Tobě děkuji za upozornění 

Já nevidím důvod, proč by si C-čkař nemohl povídat s A-čkařkou. Konverzace s opačným pohlavím je vždy příjemná. 

No taková konverzace je hlavně “mírně” ztížena a záleží na trpělivosti zkušenějšího:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od BettVodarna vložený před 12 lety

No taková konverzace je hlavně “mírně” ztížena a záleží na trpělivosti zkušenějšího:)

Trpělivost zkušenějšího záleží i třeba na denní době, počasí a atraktivitě diskutovaných témat či a diskutujících. 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 12 lety

Trpělivost zkušenějšího záleží i třeba na denní době, počasí a atraktivitě diskutovaných témat či a diskutujících. 

Hm, takhle me vubec nenapadlo o tom uvazovat. Moje prvni reakce byla uplne stejna jako tazatelcina. Proto se asi rika, ze kdyz oba strany chcou, tak se domluvi. 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.