(ona) nedala mi - vyjádření

Né, že bych to potřeboval do denního života , ale zajímalo by mne jak by nějaký brit řekl nedala mi v dialogu např:

Šel jsem na tu party jen kvůli ní, kupoval ji pití, ale stejně mi nakonec nedala.

Napadá mě jen klasický překlad (např. not want to…)..

Díky Kuba

Troufnu si přihodit jeden tip. Možná bych zkusil použít v této souvislosti “to get laid”. Ale je to opravdu jen nápad. 

Stačí si to pozrieť na thefreedictio­nary.com, sú tam frázy od sleep with, get laid až po have it off ........

Ono se stačí podívat i do opravdového slovníku.

http://slovniky.lingea.cz/Home.aspx

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pacholek vložený před 12 lety

Troufnu si přihodit jeden tip. Možná bych zkusil použít v této souvislosti “to get laid”. Ale je to opravdu jen nápad. 

Jj, to mě i napadlo, ale říkal jsem si jestli to není víc sprosté než původní.. 

No tak promiňte, že se ptám..

Stačí si to pozrieť na thefreedictio­nary.com, sú tam frázy od sleep with, get laid až po have it off ........>

Díky, no jak to tam mám asi hledat když to slovo neznám…

Tam jsem to taky nenašel.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jakub Ryba vložený před 12 lety

Jj, to mě i napadlo, ale říkal jsem si jestli to není víc sprosté než původní.. 

No tak promiňte, že se ptám..

Stačí si to pozrieť na thefreedictio­nary.com, sú tam frázy od sleep with, get laid až po have it off ........>

Díky, no jak to tam mám asi hledat když to slovo neznám…

Tam jsem to taky nenašel.

Zadejte “DÁT” a najeďte na výnam č. 10.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 12 lety

Zadejte “DÁT” a najeďte na výnam č. 10.

Ahá! díky

V hovorove AmE se bezne pouziva “put out (for sb)”.

She didn't put out.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.