Dobrý den
v jedné
písničce jsem narazila na spojení i was so soon a vůbec mi to nedává
smysl. Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?
Dobrý den
v jedné
písničce jsem narazila na spojení i was so soon a vůbec mi to nedává
smysl. Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?
Podle toho v jakém kontextu. Ale mohlo by to být soon= rád, s radostí, ochoten.
no celá ta věta je Emotions flooding and I was so soon and so clear, to sem netušila, že se soon překladá i jako rád. Já právě měla za to, že je to jenom příslovce.
Já jsem si to taky myslel ale je to ve slovníku- Je to ale nejspíš hodně nepoužívané. Ale to: byla jsem tak brzy mi tu také nedává smysl.
Pravě no
Tak třeba
se ještě ozve někdo, kdo to vyřeší, ale i tak díky moc
Někdo to bude vědět. Není zač
Soon znám jen jako brzo a Oxford či MacMillan také, který slovník používáte?
Ten problém je, že máte špatné lyrics – je to Emotions flooding in now it's so seeming so clear.
Ano také mi ten překlad- rád přijde divný. Používám elektronický slovník Lingea Lexicon. Nikde jinde jsem tento význam nenašel
Ano také mi ten překlad- rád přijde divný. Používám elektronický slovník Lingea Lexicon. Nikde jinde jsem tento význam nenašel
Tak to nebudu už nic říkat, protože by mě p. Franta Barták
sežral. ![]()
Teď sem na to taky přišla
ale je divný, že je ten text
s tím i was so soon i na anglických strankách. Děkuju moc všem
za pomoc
Teď sem na to taky přišla
ale je divný, že je ten text s tím i was so soon i na anglických strankách. Děkuju moc všem za pomoc
Řeknu ti proč, protože všechny stránky fungují tak, že tam text přidávají uživatelé. A jak? Ctrl+C z jiné stránky. Mnohdy si to ani nepřečtou, mnohdy to nejsou angličané. A pak to podle toho vypadá.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.