Doporučte román pro ženy pro B1-B2

Dobrý den, doporučte mi prosím ženský román v originále. Moje angličtina je na středně pokročilé úrovni. Děkuji 

Danielle Steel píše celkem jednoduchou angličtinou. Četla jsem “HRH” a obešla jsem se zcela bez slovníku…

Mně se dobře čtou knížky od Sophie Kinselly.

Emily Bronte: Wuthering Heights

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Josef vložený před 12 lety

Emily Bronte: Wuthering Heights

To jsme měli jako povinnou četbu na angl. na gymplu! 

Děkuji Vám za tipy

Charlotte Bronte: Jane Eyre taky zhruba odpovídá B2

Já teď čtu The Silver Linings Playbook – a skvělé! Poměrně jednoduchá angličtina – jako že žádné květnaté věty (však taky hlavní hrdina je nějakej týpek!) a vzhledem k tomu, že jsem viděla i film, který mě moc nebyvil, musím řict, že román je o hodně lepší, promyšlenější, citlivější…

Jane Austine – Pride & Prejudice – průměrně složitá, hezká angličtina. Mám právě rozečteno.

od Jane Austen se dá číst cokoliv, všechno je to podobné a všechno je to moc pěkné. Některé výrazy mohou být trochu starší, ale myslím, že poměrně srozumitelné. Četla jsem vše a opravdu vše doporučuji.

Ruby Red trilogie. Romance + cestování časem

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.