Ahoi, hledám nějaký týdenní kurz angličtiny o letních prázdninách. Na internetu jsem žádný intenzivní kurz nenašel, tak jsem se chtěl zeptat, jestli o něčem nevíte. Jsem úrovně B1. Díky. Vojta.
Ahoi, hledám nějaký týdenní kurz angličtiny o letních prázdninách. Na internetu jsem žádný intenzivní kurz nenašel, tak jsem se chtěl zeptat, jestli o něčem nevíte. Jsem úrovně B1. Díky. Vojta.
Zkuste se podívat třeba tohle: Easy English Na týdenním kurzu jsem s nimi ještě nebyl, ale jejich víkendový kurz v Kralupech mi loni vyhovoval. Většinou učí 50% rodilý mluvčí a 50% český lektor.
Nedávno jsem narazil na ještě intenzivnější na: Pavel´s English Zkušenosti s nimi nemám, každopádně intenzivní angličtina na zámku ve vinařské oblasti a kanadskými lektory vypadá docela zajímavě.
Děkuji moc, koukal jsem se na oba, a vypadají velmi propracovaně (programově i ohledně angličtiny), a za dobrou cenu. Vojta
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.