Velikonoční recept

Zdravím, budu dělat o Velikonocích cross buns (český překlad to podle mě nemá) podle Jamie Olivera. Chtěl jsem se zeptat na pár slovíček v receptu. Co to znamená strong bread flour (tuším, že to bude buď celozrnná mouka nebo strouhanka) a zda-li mixed peel znamená mix slupek? A pak by mě zajímalo, jestli mixed spiece je stejné jako u nás třeba puding Dr. Oetker?

Ahojky Cevi: ta mouka je spíš celozrná , mixed peel je směs suchých, drcený kůr z citrus. ovoce (pomeranč, citron) mixed spice (mám právě před sebou) je to směs koření trochu podobné perníkovému koření (dává se také do digestive biscuits ) příjemně aromatické.Je tam hodně různého koření (složení mám přeložené). Ale to jsem koupila v Anglii. Tady jsem ho neviděla ani v Tescu. Ale do “hot cross buns” nevím. Když jsem je tam jedla, tak chutnaly spíš jako naše vánočka, bochánky nebo tak. Můžeš mi, prosím poslat ten recept na soukrom. zprávu nebo mailem? (irenamarti@seznam.cz) Díky. 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.