letní angličtina

Ahoj všichni. Měl bych jeden dotaz: 6 let učím němčinu ve firmách a na podzim mě jedna z nich oslovila, jestli bych u nich nechtěl učit i angličtinu. Vzal jsem to jako svou osobní výzvu, doučil se, co se dalo a od února už i sám vyučuju. Nicméně pořád sám chodím na lekce, sám se učím, poslouchám atp. V létě mám volno a rád bych aspoň týden věnoval zdokonalení jazyka. Nemáte prosím někdo nějaký tip, kontakt či zkušenost s nějakým kurzem, pobytem atp.? Časově, místně i finančně jsem docela flexibilní, jde mi především o efektivitu. Předem moc díky za jakoukoliv odpověď . Honza

Přesouvám do Ostatní.

Já jsem byla spokojená s letním kurzem v Akcentu, i když to byl kurz TKT.

Určitě je dobré vyrazit na takový intenzivní kurz do Anglie nebo jiné anglicky mluvící země, nabídek je na internetu spousta. Můžete okouknout i jejich vyučovací metody. Ale pro váš případ to má dvě ale: 1. týden je dost málo a 2. v létě jsou tyto jazykovky plné školní mládeže, které se přizpůsobuje i výuka a program. U nás mám zkušenost s jazykovým kurzem agentury Festa ve Valticích, lektoři Kanaďané, zaměření na konverzaci, začíná se rozřazením podle úrovní a efekt to určitě mělo.

Já mohu doporučit letní intenzivní kurz jazykové školy Threshold Praha v Horní Dušnici.Já sama jsem se dvakrát jejich kurzu zúčastnila a mám ty nejlepší zážitky. Hezké prostředí, skvělé jídlo a výborní učitelé. Podívejte se na jejich stránky: www.threshold.cz Pokud se pro tento kurz rozhodnete, nebudete litovat.

Díky moc za všechny tipy:-)!!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.