konverzace přes Skype

Zdravím vás,

Je tady někdo, kdo by si rád pravidelně povídal přes Skype v angličtině? Ideálně každý den. Jsem úrovní někde mezi B1 a B2, dobře rozumím, horší je věty tvořit. Pokud by někomu nevyhovoval Skype a byl by z Karviné, tak se můžeme scházet i osobně.

Díky za odpovědi, Lukáš

Jelikož toto je vlákno, kde se píše jen anglicky, přesouvám do sekce “Ostatní”. 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od luko010 vložený před 12 lety

Zdravím vás,

Je tady někdo, kdo by si rád pravidelně povídal přes Skype v angličtině? Ideálně každý den. Jsem úrovní někde mezi B1 a B2, dobře rozumím, horší je věty tvořit. Pokud by někomu nevyhovoval Skype a byl by z Karviné, tak se můžeme scházet i osobně.

Díky za odpovědi, Lukáš

Ahoj Lukáši, tady Honza. Mohly bychom to zkusit.

Hello everybody. I ´m looking for a skype freind. Thank you. Honza

Ahoj všem, hledám někoho, kdo by rád komunikoval v angličtině přes scype. Třeba obden nebo jak se domluvíme na čase. Můžeme povídat o čemkoliv nebo se např. předem domluvit na nějaká témata. Jsem intermediate. Více na mém profilu. Děkuji. Honza

Hi all, looking for someone who would like to communicate in English through scype . Maybe every other day or how to arrange the time. We can talk about anything or , for example, agree in advance on any topic I´m a intermediate . More at my profile . Thank you. Honza

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.