Neviem ako povedať že mám svalovicu. Nedarí sa mi nájsť nikde správny výraz. Zdá sa mi blbé použiť “I got a pain in my muscle.” Neviem či by to pochopil niekto bez toho aby som mu vysvetlil že som bol v gyme.
Neviem ako povedať že mám svalovicu. Nedarí sa mi nájsť nikde správny výraz. Zdá sa mi blbé použiť “I got a pain in my muscle.” Neviem či by to pochopil niekto bez toho aby som mu vysvetlil že som bol v gyme.
Ja na svalovicu poznám výraz muscle fever.
svalova horučka je niečo iné… skúsim ešte poľadať niekde.. ak niečo najdem dám vedieť…
Tak mal si pravdu inak sa to volá nasedovne. Delayed onset muscle soreness (DOMS), also sometimes called muscle fever, is the pain or discomfort often felt 24 to 72 hours after exercising and subsides generally within 2 to 3 days. It is frequently said to be caused by lactic acid buildup;[citation needed] however, since lactic acid disperses fairly rapidly, it could not explain pain experienced days after exercise, and some concentric-only exercises produce lactic acid, but rarely produce DOMS.
alebo aj muscle ache moze byť
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.