Předpověď počasí

Ahoj, potřeboval bych poradit s úkolem do školy, protože si už fakt nevím rady. Dostaly jsme za úkol si připravit dvou minutovou předpověď počasí. Původně jsem měl nějakou představu o tom, jak by to mělo vypadat, ale dnes jsem si pustil předpověď na BBC a po pár vteřinách jsem se v tom totálně ztratil. Mohl by jste mi prosím poradit nějakou strukturu prosím? A nějaký základ?

Předem moc díky.

Zkuste i přesto přijít s nějakým vlastním návrhem, byť s chybami, tady se to pak zkontroluje a případně opraví. Není čeho se obávat, rádi pomůžeme, ale úlohy se tady studentům angličtiny obvykle z dobrého důvodu neřeší.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MartenF vložený před 11 lety

Ahoj, potřeboval bych poradit s úkolem do školy, protože si už fakt nevím rady. Dostaly jsme za úkol si připravit dvou minutovou předpověď počasí. Původně jsem měl nějakou představu o tom, jak by to mělo vypadat, ale dnes jsem si pustil předpověď na BBC a po pár vteřinách jsem se v tom totálně ztratil. Mohl by jste mi prosím poradit nějakou strukturu prosím? A nějaký základ?

Předem moc díky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.