Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento text:
And coming out in today's Zim. We have a usual guests, competitions and
quizzes
Co znamená to coming out?
Předem moc děkuji
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento text:
And coming out in today's Zim. We have a usual guests, competitions and
quizzes
Co znamená to coming out?
Předem moc děkuji
NEZAKLÁDEJTE DVĚ TOTOŽNÁ VLÁKNA! To druhé jsem smazala.
K vašemu dotazu: to jste sama přepsala z odposlechu (usuzuji ze zbytečného neurčitého členu v druhé větě)? Co je před tou první větou?
Před první větou není nic, takhle to začíná. Já mám trochu s poslechama problém, a na některé věci, prostě nepříjdu, co vlastně ten dotyčný říká, i kdybych se zbláznila.. Ona tam začne s dlouhým A---nd a pak coming out…
S tím druhým stejným vláknem se omlouvám, já ho pak tady nemohla najít (to první vlákno), tak jsem ho udělala znova
Před první větou není nic, takhle to začíná. Já mám trochu s poslechama problém, a na některé věci, prostě nepříjdu, co vlastně ten dotyčný říká, i kdybych se zbláznila.. Ona tam začne s dlouhým A---nd a pak coming out…
S tím druhým stejným vláknem se omlouvám, já ho pak tady nemohla najít (to první vlákno), tak jsem ho udělala znova
Pokud chcete zpětně vyhledat vlastní příspěvky, jděte
na úvodní stranu Fóra a klikněte na úplně první řádek “Mé
příspěvky”. ![]()
A to coming out?
Já si myslím, že tam správně je coming up, protože jinak to bez předchozího kontextu nedává smysl. To znamená “dále uvidíte, uslyšíte”.
Možná máte pravdu, moc děkuju
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.