Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená: flashing new bling ?
But while it's true most engagements happen around this time of year, it's also true that the majority of us aren't flashing new bling this holiday season.
Předem děkuji.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená: flashing new bling ?
But while it's true most engagements happen around this time of year, it's also true that the majority of us aren't flashing new bling this holiday season.
Předem děkuji.
v podstatě ukazovat se s novým prstýnkem… mluví se tu o zásnubách; že většina zásnub probíhá zhruba v tuto roční dobu, ale většina z nás se letos stejně s novým prstýnkem nebude mít tu možnost ukázat (jako že nebudou požádány o ruku)… chtělo by to trochu počeštit, ale význam je asi takový…
v podstatě ukazovat se s novým prstýnkem… mluví se tu o zásnubách; že většina zásnub probíhá zhruba v tuto roční dobu, ale většina z nás se letos stejně s novým prstýnkem nebude mít tu možnost ukázat (jako že nebudou požádány o ruku)… chtělo by to trochu počeštit, ale význam je asi takový…
Aha, moc děkuji… A jak je to možné, že to znamená ukazovat se, když ve slovníku je blikající?
Aha, moc děkuji… A jak je to možné, že to znamená ukazovat se, když ve slovníku je blikající?
Ve slovníku je samozřejmě také význam “ukazovat se”, ale musíte hledat sloveso FLASH, nikoli přídavné jméno FLASHING.
Já hledala i flash, ale nenašla jsem ani na HFE.. všude mi oznamuje jen blikat…
používáte výkladové slovníky, nebo obyčejné překladové? překladový slovník může mást, hlavně u začátečníků. pokud si chcete být jistá, že význam neznámého slovíčka pochopíte správně, měla byste vždycky zabrousit do výkladového slovníku, kde máte rozepsány všechny významy a použití…
Jak říká Roman, výkladový slovník je spolehlivější.
Nicméně zmíněný význam najdete i v překladovém slovníku, viz http://slovniky.lingea.cz/…-cesky/flash
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.