Help for English

Camp v USA nebo Work and Travel

 

Ahoj, rád bych našel někoho, kdo se zúčastnil programu Work and Travel nebo Camp USA. Já bych radši absolvoval ten camp, jelikož je to cenově dostupnější. Hledám různé informace, zkušenosti atd., a úplně nejideálnější by bylo, kdyby se našel nějaký parťák, který by to absolvoval se mnou, plánuju to na léto 2016. Pokud tu někdo takový je, tak ať se mi ozve :-))

Ahoj, můžu se zeptat kolik to stojí ? Rád bych to zkusil :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rasgon vložený před 9 lety

Ahoj, můžu se zeptat kolik to stojí ? Rád bych to zkusil :)

Ahoj, úplně se vším to vyjde na cca 15 000 korun, liší se to podle agentury a data, kdy se do programu přihlásíš :-) Jinak v tom máš zahrnuté veškeré vyřízení práce, víza, pojištění, letenky atd… Vlastně se o nic nestaráš, všechno zařídí agentura. V kempu pak máš zadarmo ubytování i stravu a výdělek je min. 1 000 dolarů za 9 týdnů práce, pak můžeš až měsíc cestovat po USA. Jedinou podmínkou je, že jsi student VŠ nebo VOŠ denního studia :-) Tady jsou nějaké ty agentury http://www.campleaders.com/cz/ http://www.ccusa.cz/…lorsUSA.aspxhttp://czech-us.cz/kemp-v-usa/

Na internet najdeš spoustů blogů od lidí, co se Work and Travel nebo Campů zůčastnili. A protože blogeři jsou tak nadšení virtuálním světem, na jejich stránkách běžně narazíš i na jejich emailové adresy. Pak už stačí neostýchat se a zeptat se přímo u zdroje. Hodně zdaru.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rasgon vložený před 9 lety

Ahoj, můžu se zeptat kolik to stojí ? Rád bych to zkusil :)

Počáteční náklady na WAT jsou různé. Obecně si troufám říct, že se to pohybuje max. do 50K, ale hodně záleží na tom, na jaký program jedeš a za jakou cenu seženeš např. letenku, protože na té se dá hodně ušetřit. Nevím jak u jiných agentur, já mám osobní zkušenost pouze s czech-us a nikdy jsem se nedostal přes 45K. I tak je to hodně peněz, ale po absolvování jednoho WAT každý říká, že ty prachy za to rozhodně stojí! :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.