Vývoj jazyka - "pregnant people" místo "expectant mothers"

To zase někdo vymýšlí hlouposti.Něčí pochybná náplň práce.

Svět spěje …no víme kam…za chvilku bude sprosté slovo i maminka jen aby se náhodou neurazila menšina jinak orient. lidí..

Pro nemocnice je to obzvlášť obtížné – když je někdo bude kvůli špatnému oslovení pořád žalovat, tak se nedoplatí.

Já se obávám, že tady lze pouze rozdělit lidi na dvě skupiny: ty se selským rozumem a bez něj. Protože i v (zatím) minoritních skupinách se najdou lidi se selským rozumem, kteří jsou zodpovědní a mají to v hlavě srovnané. Tak nějak mi celá tato kauza připomíná dobové známé heslo “Poručíme větru dešti”.

Je mi smutno z toho, když vidím, že z homosexuality a transsexuality se dělá něco “normálního” . Nic proti těmto lidem nemám – nemohou za to, ale normální to opravdu není. Opravdu mě pobavilo, když nedávno v Prostřenu jeden homosexuálně orientovaný účastník nazýval svého partnera “manželem” :/

No já kdybych náhodou otěhotněl, tak by se mi taky nelíbilo, kdyby mě někdo nazýval nastávající maminkou, tak jakýpak hlouposti?

Ritter: Slovo “normální” bych zakázal a nahradil slovem “obvyklý”.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Boffin vložený před 10 lety

No já kdybych náhodou otěhotněl, tak by se mi taky nelíbilo, kdyby mě někdo nazýval nastávající maminkou, tak jakýpak hlouposti?

Ritter: Slovo “normální” bych zakázal a nahradil slovem “obvyklý”.

:-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.