Kde mají důchodci obvykle schránku?

Zdravím Prosím o radu jak napsat :Kde mají důchodci obvykle schránku ?

Where do pensioners usually have a post box/ letterbox?

Pokud máte na mysli poštovní schránku.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Josef vložený před 9 lety

Where do pensioners usually have a post box/ letterbox?

Pokud máte na mysli poštovní schránku.

Děkuji za odpověď , měli jsme to za domácí úkol v jazykovce,lámala jsem si s tím hlavu napsala jsem to podobně jen místo do jsem tam dala The , příští týden napíší co na to učitel,v pondělí mám výsledky.

Bez kontextu může taková věta znít různě. Učitel Vám pravděpodobně nějaký kontext dal, z kterého by mělo být jasné, jak větu formulovat.

Já jen doplním, že post box je velká veřejná poštovní schránka např. na ulici, kam se vkládají dopisy, které chcete odeslat, kdežto letterbox je většinou osobní schránka, do které dostáváte dopisy, které někdo poslal vám (ale může se to použít i pro tu veřejnou). Toto platí pro Britskou angličtinu. V Americké angličtině se v obou významech používá slovo mailbox.

Post box mi tu tedy nedává moc smysl.

edit: Celá ta otázka mi vlastně nedává smysl. Proč by důchodci měli mít schránku někde jinde, než ostatní?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Boffin vložený před 9 lety

Já jen doplním, že post box je velká veřejná poštovní schránka např. na ulici, kam se vkládají dopisy, které chcete odeslat, kdežto letterbox je většinou osobní schránka, do které dostáváte dopisy, které někdo poslal vám (ale může se to použít i pro tu veřejnou). Toto platí pro Britskou angličtinu. V Americké angličtině se v obou významech používá slovo mailbox.

Post box mi tu tedy nedává moc smysl.

edit: Celá ta otázka mi vlastně nedává smysl. Proč by důchodci měli mít schránku někde jinde, než ostatní?

Mě to taky nedává smysl ale měli jsme to v otázkách za domácí úkol. No ten den jsme se zrovna učili popis domu,střecha,k­omín,atd.,tak­že se má jednat o poštovní schránku.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Japro vložený před 9 lety

Mě to taky nedává smysl ale měli jsme to v otázkách za domácí úkol. No ten den jsme se zrovna učili popis domu,střecha,k­omín,atd.,tak­že se má jednat o poštovní schránku.

Taky my to připadá,jako posmrtná schránka??

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.