Text písně "Walk This Road"

Zdravím všechny, sepisuju transkript textu písně “Walk This Road” od Support Lesbiens, a chtěl bych vás požádat o radu, na pár místech si totiž nejsem jistý svou verzí.

(refrén)
We used to touch high and loud (?)
Next day living to feeling low
Endless match I found (?)
(jistý si nejsem, ale tady by to snad mohlo být tak, jak píšu)

On it goes the cycle so unsteady (tady si nejsem jist posledním slovem)

????? on sons (tady vůbec netuším, co předchází)
They went on missing you

Videoklip k tomu bohužel není, ale kdyby se někomu chtělo se k textu vyjádřit, je možno ho stáhnout v mp3 verzi. Pokud by se tu někdo takový našel, byl bych mu moc vděčný.

Děkuji za případnou pomoc.
Dan Müller

EDIT: Ano, teď už na karaoketextech vidět je, protože jsem nechtěl, aby mi ten text někam zmizel, tak jsem ho tam dal uložit. Což neznamená, že je definitivní :).

Já tam slyším:
this all ends on Sunday when I'm missing you

a pak slyším spíše:
We used to touch high above

Dík moc, asi to tak bude. Dám sem ještě odkaz na celý text v jeho současné podobě (výše zmíněné změny tam ještě nejsou vidět, protože je musí nejdřív schválit administrátor): http://www.karaoketexty.cz/…-road-629500

Napište té skupině. (Nemám data, takže neposoudím)

Jinak až na výjimky nejde českým interpretům moc rozumět.

Zeťová a Mission Impossible, Bárta a jeho StendinK on maj het.

Výjimkou jsou Charlie Straight (neposlouchám) nebo třeba Lenny (i když ten text stojí za starou belu)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.