which - správně použito

Zdravím ještě jednou :)

Zde je otázka jednoduchá. Chtěl bych se pouze ujistit zda jsem správně použil “which”. Já si myslím, že ano. Díky moc!

• The only rule to follow is to avoid asking the same or a very similar question which has already been answered on the forum.

Ano, věta je správně.

Díky. Nebyl jsem si jist zda tam náhodou nemá být jen “that”, ale popravdě ani neumím říci co mě k takovéto myšlence vedlo.

neumím říci co mě k takovéto myšlence vedlo.

Asi jste si nebyl jist, zda je to vztažná věta definující (which nebo that pro osoby i věci, neoddělujeme čárkami) nebo nedefinující (jenom which, oddělujeme čárkami.). (e-gramatica.com). And helpforenglish.

Bez čárky, lze obojí:
The only rule to follow is to avoid asking the same or a very similar question which/that has already been answered on the forum.
= otázka, která…

The only rule to follow is to avoid asking the same or a very similar question again, which helps to keep the forum clear.
= toto celé chování umožňuje udržovat fórum, WHICH se nevztahuje pouze ke “question”

Děkuji všem za pomoc. Tohle jsem potřeboval “slyšet” :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.