Zešednout - grey out/turn grey

Ahoj,
můžete mi prosím vysvětlit jaký je rozdíl v grey out a turn grey ve významu zešednout? Na jednom anglickém fóru jsem narazil na větu “I try to install vmware tools on ubuntu server. After using the command apt-get install update and upgrade, the Install VMware tools then greyed out. Can anyone help me find the root cause?

Překládám to jako: Snažím se nainstalovat vmware nástroje na Ubuntu serveriu Po použití příkazu apt-get install update a upgrade pak položka (volba) “Install VMware tools zešedla”. Můžete mi někdo pomoci najít příčinu problému?

Je grey out nahraditelné turn grey?
Děkuji Vám za vysvětlení.

Grey out je frázové sloveso a turn grey “jen” spojení, myslím, že je zaměnitelné, ale řekla bych, že to frázové sloveso bude běžnější v té vaší počítačové “hantýrce”.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 8 lety

Grey out je frázové sloveso a turn grey “jen” spojení, myslím, že je zaměnitelné, ale řekla bych, že to frázové sloveso bude běžnější v té vaší počítačové “hantýrce”.

Moc Vám děkuji Lucko za komentář. Pomohla jste mi. Hezký den.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.