Ahoj. je v aj nějaká stejná fráze? Ve smyslu k čemu mi je něco dobré, když to (např) nemám čas použít?
Ahoj. je v aj nějaká stejná fráze? Ve smyslu k čemu mi je něco dobré, když to (např) nemám čas použít?
What's the use of …
Tak třeba What is it good for?, nebo What's the point of
it?. Existuje však hromada možností, jak tohle vyjádřit
.
Jak se vyhnout syndromu vyhoření? (…) 9. Vyvarujte se neukotveného myšlení – jakmile zabřednete do neproduktivního myšlení a jednání, řekněte si „stop“, položte si otázku: „K čemu je mi to dobré?“, „K čemu mi to slouží?“. (zdroj)
What's the use? / What's the point? / What good is this doing (me)?/ Is this doing me any good? / Where's this getting me?
… je možná pěkné, že jsem skvěle zajištěn do budoucnosti, kdyby se něco stalo, ale k čemu mi je to dobré, když si to nemůžu dovolit platit a za 3 měsíce to vypovím. (zdroj)
What's the use? / What's the point? / What good does that do me …? / Where does that get me …?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.