Anketa - slovíčka

Zdravím, chtěla bych vás požádat o pomoc s vyhodnocením ankety v angličtině. Zaprvé – jak vůbec anglicky říct “vyhodnocení ankety”, “výsledky ankety” nebo něco takového, co se skutečně v angličtině používá? A nakonec – jak říct něco jako “stav ke dni”? Měla jsem anketu, ve které měli uživatelé tipovat, co viděli nejvíckrát, přičemž já měla přesná čísla v tabulce a ta čísla bych teď chtěla uvést. Ovšem od té doby došlo k aktualizacím, a tak bych chtěla říct, že ta čísla, která napíšu, jsou dejme tomu stav k 17.7.2018, tudíž data od 18.7. nejsou brána v potaz. Moc děkuji za pomoc.

Výsledky ankety = poll results

K tomu poslednímu mě napadá jen obyčejné:
These figures/data are from 17 July 2018.
These figures/data were updated on 17 July 2018.

(Doslovnější překlad mi nezní moc dobře, ale třeba někdo přijde s něčím lepším.)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Boffin vložený před 7 lety

Výsledky ankety = poll results

K tomu poslednímu mě napadá jen obyčejné:
These figures/data are from 17 July 2018.
These figures/data were updated on 17 July 2018.

(Doslovnější překlad mi nezní moc dobře, ale třeba někdo přijde s něčím lepším.)

Díky mnohokrát za pomoc.

V několika málo slovech, když není plná věta: Vyhodnocení ankety k 15. září 2005 (zdroj) Survey/poll/qu­estionnaire results as of 15th September 2005

stav ke dni – as of (není potřeba přeložit stav)

1. Hospodářské výsledky ke dni 30. 6. 2018 (kb.cz) Financial Results as of 30 June 2018 (kb.cz);
  2. VYHODNOCENÍ ANKETY SČB k 31. lednu 2018 (zdroj) survey/poll/qu­estionnaire results as of 31st January 2018.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.