Prezentace o Benátkách - speech

Ahoj, budu mít svou první prezentaci v angličtině v životě a ještě k tomu v Anglii. Dal jsem dohromady svou část prezentace (je to prezentace v týmu) a chtěl jsem poprosit, jestli by někdo z vás na to nekoukl a alespoň podtrhl ty zásadní chyby, abych si to nějak upravil. Jestli se nikdo takový nenajde chápu.

Zde je veřejný dokument: https://docs.google.com/…oppOSrk/edit?…

Díky!

Jen tak na rychlé prolítnutí:

Není ON GRAPH ale IN GRAPH (CHART)

Pak se mi nezdála úvodní věta, navrhuji změnu.

One of the most pressing problems that Venice faces is the depopulation. As you can see IN the graph the Venice population dropped more than three times BETWEEN 1951 until now.

Zde navrhuji lepší napojení, např takto. HOWEVER, THERE IS A PROBLEM FAR BIGGER THAN THE OVERNIGHT TOURISTS, NAMELY THE DAY TRIP TOURISTS. IN RECENT YEARS A LOT OF VISITORS CAME TO VENICE FOR A DAY OR AN HOUR TRIP:

Dále drobné úpravy v této části:

Let’s move on TO recommendations. As Laura said, Venice is in the stagnation phase and it means that the city must take some steps to survive. The REJUVENATION strategy in this case is to maintain tourist numbers below carrying capacity. The first recommendation is to ban THE OPENING OF NEW HOTELS. The city authorities already have approved a plan BANNING THE OPENING OF NEW HOTELS in Venice. The new law means no converting of buildings into tourist accommodation or making extensions of the already existing tourist accommodations. Unfortunately, the ruling does not include Airbnb, which we would definitely recommend to regulate.

Díky moc!! z toho už to snad dám dohromady :)) moc mi to pomohlo

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.